28mm Rúd átmérővel

28mm Rúd átmérővel

fa karnis, fa stilgarnitúra, fa szett, fa függöny szett, függöny, ablak, kétsoros szett, kétsoros fa garnitúra

karnis szett

Komplett fa rúdkarnis szettek 28mm rúd átmerővel!

Natúr bükk, fenyő, cseresznye és diófa színekben.

fa karnis, fa stilgarnitúra, fa szett, fa függöny szett, függöny, ablak, kétsoros szett, kétsoros fa garnitúra

fa karnis, fa stilgarnitúra, fa szett, fa függöny szett, függöny, ablak, kétsoros szett, kétsoros fa garnitúra

Mindegyik típus raktárkészletről azonnal szállítható.

A Ø28mm átmérőjű fa karnisok 120,160,200,250,300cm -es méretekben áll rendelkezésünkre.

HOGYAN KELL FELSZERELNI A KOMPLETT KARNIS SZETTEKET?

A nagy fesztávolságú függönyrudakat esztétikus konzolokkal rögzítik az ablak feletti falra. A hossztól függően a stabilitás érdekében közbenső konzolokat használnak. Ezek magas esztétikai színvonalat képviselnek, és kiegészítik a függönyrúd kialakítását. A bisztró- vagy bisztrórudat gyakran használják a konyhában és a fürdőszobában. Ezt a változatot egyszerűen az ablakkeretek közé kell feszíteni csavarok és fúrás nélkül. A függönyök közvetlenül az ablak előtt helyezkednek el, és általában csak az ablak egy részét fedik le, így az optimális magánélet és az elegendő fény egyidejűleg szabályozható.

MI AZ A FÜGGÖNYRÚD?
A függönyrudak az ablak feletti falra vannak rögzítve, és biztosítják, hogy az alsó függöny és a díszfüggöny a kívánt hullámokban hulljon le. A függönyöket vagy a rúdra húzzuk, vagy behúzó szalaggal rögzítjük. Az átlátszó alsó függöny általában a teljes ablakfelületet lefedi, és biztosítja, hogy elegendő fény jusson a helyiségbe, ugyanakkor belátás ellen is véd. A sötétítő függönyök sűrű anyagokból készülnek, és mindkét oldalon vagy csak az egyik oldalon rögzíthetők.

MILYEN SZOBÁKBAN HASZNÁLHATÓ A FÜGGÖNY?

Alapvetően a függönyök hangulatos és otthonos jelleget kölcsönöznek minden helyiségnek. A modern, purisztikus életstílus kezdetben tiltotta a nagy ablakok díszítését, mert a függöny túl hangulatossá tette. Manapság az átlátszó poliészter szövetek, a laza vászonszövetek és a finom tónusok teljesen megváltoztatták ezt a nézetet a modern életről. Emellett új, letisztult, gyönyörű, rozsdamentes acél függönyrudak is új arculatot adtak az ablakdekorációnak.

A hálószobában és a gyerekszobában csak az anyagválasztásnál ügyeljünk arra, hogy a helyiség kellően sötétíthető legyen. Itt a rolók vagy a pliszék és a sötétítő függönyök kombinációja is használható.

A pontos termékinformációk és a telepítési, felszerelési útmutatók innen tölthetők le.

https://www.gardinia.de/infothek/montagevideos

MILYEN RÚD HOSSZÚSÁG ESETÉN VAN SZÜKSÉGEM KÖZTES KONZOLRA ?
A rúd átmérőjétől függ, – 200cm-rúdhossz felett – 3 darab tartókonzol szükséges!

MIRE UTAL A HOSSZÚSÁG A KOMPLETT KARNIS SZETT RENDELÉSEKOR?
A hossz mindig a rúd hosszára vonatkozik, végfejek nélkül.

HOVA SZERELHETEM A FÜGGÖNYRUDAT?
Alapvetően a készletek falra szerelhetőek. A mennyezeti rögzítéshez speciális konzolra van szükség, és a legtöbb rúdátmérőhöz fali tartó is kapható