Vitrázsrudak és kiegészítők

Vitrázsrudak és kiegészítők

fúrás nélkül, csavarozás nélkül, vitrázs, café rúd, kávéházi rúd

karnis szett

Vitrázsrudak és kiegészítők!

Minőségi vitrázsrudak és kiegészítők – német vitrázsrudak és kávéházi mini karnisok rendkívül széles méret, szín és forma világgal, különböző anyagokból!

Különleges, fúrás és ragasztás mentes technikával is kínálunk vitrázsrudakat.Ezek különösen alkalmasak magas minőségű fa illetve műanyag ablakokra való szereléshez.

Vitrázsrudak rögzítése fúrás és csavarozás nélkül?

Tekintse meg rövid videónkat a fúrás nélküli rögíztésről:

GARDINIA – ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA
A nagy, hűvös üvegfelületekhez puha szövet, könnyű és stílusos rend szükséges. Talán így kezdődött az ablakok és a textildíszítések otthonos kombinációja. A Gardinia árnyékolástechnika ezt évek óta lehetővé teszi esztétikailag szép és műszakilag tökéletes megoldásokkal, hogy a szövetek teljesíthessék élő küldetésüket.

Kezdetben az volt az ötlet, hogy az ablakokat gyönyörű anyagokkal borítsák be, egyrészt, hogy blokkolják a belátást és a túl sok napfényt, ugyanakkor egy gyönyörű design elemet alkalmazzanak a kényelmes szobákhoz. Egy ötlet, amely a sok irányzaton, életstíluson és társadalmi fejlődésen átívelő időutazás ellenére soha nem veszítette el fiatalságát, és most új korszakba vezeti a modern életet friss szellemiséggel és innovatív megoldásokkal.

A függönytartók között található klasszikus gondoskodik arról, hogy a függönyök a kívánt lendülettel essenek, és ezáltal szemet gyönyörködtetővé váljanak. Még ma is a technikai részletekben rejlik a művészet, amely biztosítja a gyors és egyszerű összeszerelést. Ennek a klasszikusnak a legnagyobb erénye funkciójának modern kivitelezése, amelyet a technikai igényesség jellemez. További dizájnelemek, mint például panel függönysínek, és a sínenkénti pályák száma biztosítja a kívánt hangulatot a helyiségben.