Egy és dupla soros Basic Alumínium karnis

Egy és dupla soros Basic Alumínium karnis

Dán kétsoros mennyezeti alumínium karnis fehér

Egy és dupla soros alumínium karnis – egyedi méretre gyártva.

A függönysín profil:

Dán egyedi komplett alu sín 0-100cm

Széles méretválasztékban és gazdag tartozék választékkal rendelkeznek. Számunkra fontos a minőség és a technikai megoldások sokrétűsége.

Egy és dupla soros alumínium karnis a modern igényekhez és divathoz igazítva. Egyedi méretre gyártva és széria méretekben is kaphatóak!

Az 1 és 2 soros Basic aluminium karnisokat elsősorban mennyezeti szereléssel ajánljuk de ha a helyzet úgy kívánja, oldalfalra is szerelhetőek. Oldalfali konzolokat külön tudunk vásárolni a sínekhez. Nem elhanyagolható, hogy a síneket toldani is lehet egymással, ami jelentősen megkönnyíti a szállítást és a helyszínen az egyszemélyes felszerelést.

GARDINIA – ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA
A nagy, hűvös üvegfelületekhez puha szövet, könnyű és stílusos rend szükséges. Talán így kezdődött az ablakok és a textildíszítések otthonos kombinációja. A Gardinia árnyékolástechnika ezt évek óta lehetővé teszi esztétikailag szép és műszakilag tökéletes megoldásokkal, hogy a szövetek teljesíthessék élő küldetésüket.

Kezdetben az volt az ötlet, hogy az ablakokat gyönyörű anyagokkal borítsák be, egyrészt, hogy blokkolják a belátást és a túl sok napfényt, ugyanakkor egy gyönyörű design elemet alkalmazzanak a kényelmes szobákhoz. Egy ötlet, amely a sok irányzaton, életstíluson és társadalmi fejlődésen átívelő időutazás ellenére soha nem veszítette el fiatalságát, és most új korszakba vezeti a modern életet friss szellemiséggel és innovatív megoldásokkal.

A függönytartók között található klasszikus gondoskodik arról, hogy a függönyök a kívánt lendülettel essenek, és ezáltal szemet gyönyörködtetővé váljanak. Még ma is a technikai részletekben rejlik a művészet, amely biztosítja a gyors és egyszerű összeszerelést. Ennek a klasszikusnak a legnagyobb erénye funkciójának modern kivitelezése, amelyet a technikai igényesség jellemez. További dizájnelemek, mint például panel függönysínek, és a sínenkénti pályák száma biztosítja a kívánt hangulatot a helyiségben.