Slim Line alumínium karnisok

Slim Line alumínium karnisok

Slim Line alumínium karnisok

Alumínium függönysín, ami csupán 7mm magas.

A függönysín kiválóan alkalmas könnyű és közepesen nehéz függönyökkel való használatra.

A Slim line karnisok egymással toldhatóak, mely megkönnyítheti a termékek szállítását.

A karnisokat kész konfekcionált méretekben és vevőrendelésre is készítjük, egyedi igények alapján, cm pontossággal méretre vágva. A méretre vágott sín a következőket tartalmazza, 2 soros sín, 1pár végzáró, 8cm -ként csúszkát és függöny horgot.

Kívánság szerint a síneket előfúrjuk.

Csupán 7mm magas extra vékony modell!

Slim line 2 soros ezüst egyedi komplett alu sín szett TEFLONOS CSÚSZKÁVAL

Széles méretválasztékban és gazdag tartozék választékkal rendelkeznek. Számunkra fontos a minőség és a technikai megoldások sokrétűsége.

Diszkrét megjelenésű alumínium függönysínek a modern igényekhez és divathoz igazítva. Egyedi méretre gyártva és széria méretekben is kaphatóak! Az 1, 2 és 3 soros Slim Line függönysíneket mennyezeti szereléssel ajánljuk! Nem elhanyagolható, hogy a síneket toldani is lehet egymással, ami jelentősen megkönnyíti a szállítást és a helyszínen az egyszemélyes felszerelést.

GARDINIA – ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA
A nagy, hűvös üvegfelületekhez puha szövet, könnyű és stílusos rend szükséges. Talán így kezdődött az ablakok és a textildíszítések otthonos kombinációja. A Gardinia árnyékolástechnika ezt évek óta lehetővé teszi esztétikailag szép és műszakilag tökéletes megoldásokkal, hogy a szövetek teljesíthessék élő küldetésüket.

Kezdetben az volt az ötlet, hogy az ablakokat gyönyörű anyagokkal borítsák be, egyrészt, hogy blokkolják a belátást és a túl sok napfényt, ugyanakkor egy gyönyörű design elemet alkalmazzanak a kényelmes szobákhoz. Egy ötlet, amely a sok irányzaton, életstíluson és társadalmi fejlődésen átívelő időutazás ellenére soha nem veszítette el fiatalságát, és most új korszakba vezeti a modern életet friss szellemiséggel és innovatív megoldásokkal.

A függönytartók között található klasszikus gondoskodik arról, hogy a függönyök a kívánt lendülettel essenek, és ezáltal szemet gyönyörködtetővé váljanak. Még ma is a technikai részletekben rejlik a művészet, amely biztosítja a gyors és egyszerű összeszerelést. Ennek a klasszikusnak a legnagyobb erénye funkciójának modern kivitelezése, amelyet a technikai igényesség jellemez. További dizájnelemek, mint például panel függönysínek, és a