Előlapos alumínium karnisok

Előlapos alumínium karnisok

Előlapos alumínium karnisok

Íves és egyenes előlapos alumínium karnisok egyedi méretre gyártva, vagy széria méretekben, tartozékaival kompletten.

Sínnel egybeöntött előlapos karnis!

Íves előlapos függönysín profilja:

Előlapos egyedi komplett 2 soros karnis pezsgő

Egyenes előlapos függönysín profilja:

előlapos függönysín

Széles méretválasztékban és gazdag tartozék választékkal rendelkeznek. Számunkra fontos a minőség és a technikai megoldások sokrétűsége.

Diszkrét megjelenésű alumínium függönysínek a modern igényekhez és divathoz igazítva. Egyedi méretre gyártva és széria méretekben is kaphatóak! A 2 soros függönysíneket elsősorban mennyezeti szereléssel ajánljuk de ha a helyzet úgy kívánja, oldalfalra is szerelhetőek. Oldalfali konzolokat külön tudunk vásárolni a sínekhez.

Az előlapos függönysínek nem toldhatók!

GARDINIA – ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA
A nagy, hűvös üvegfelületekhez puha szövet, könnyű és stílusos rend szükséges. Talán így kezdődött az ablakok és a textildíszítések otthonos kombinációja. A Gardinia árnyékolástechnika ezt évek óta lehetővé teszi esztétikailag szép és műszakilag tökéletes megoldásokkal, hogy a szövetek teljesíthessék élő küldetésüket.

Kezdetben az volt az ötlet, hogy az ablakokat gyönyörű anyagokkal borítsák be, egyrészt, hogy blokkolják a belátást és a túl sok napfényt, ugyanakkor egy gyönyörű design elemet alkalmazzanak a kényelmes szobákhoz. Egy ötlet, amely a sok irányzaton, életstíluson és társadalmi fejlődésen átívelő időutazás ellenére soha nem veszítette el fiatalságát, és most új korszakba vezeti a modern életet friss szellemiséggel és innovatív megoldásokkal.

A függönytartók között található klasszikus gondoskodik arról, hogy a függönyök a kívánt lendülettel essenek, és ezáltal szemet gyönyörködtetővé váljanak. Még ma is a technikai részletekben rejlik a művészet, amely biztosítja a gyors és egyszerű összeszerelést. Ennek a klasszikusnak a legnagyobb erénye funkciójának modern kivitelezése, amelyet a technikai igényesség jellemez. További dizájnelemek, mint például panel függönysínek, és a sínenkénti pályák száma biztosítja a kívánt hangulatot a helyiségben.