Sávrolók

Sávrolók

Sávrolók

karnis szett

GARDINIA sávrolók, másnéven zebra illetve dupla rolók, gazdag méret és színválasztékban

Mini Zebra rolók – fúrás, csavarozás nélküli rögzítéssel.

easy fix rögzítés, roló, fúrás nélküli rögzítés

easy fix rögzítés, roló, fúrás nélküli rögzítés

Mini Zebra sávrolók mérete:

A megadott méret a roló vászon szélessége és hosszúsága. A mini zebra sávrolók vászon szélessége + 5cm = szerkezet szélesség! A méretválasztás során ügyeljünk arra, hogy a rolóvászon le tudjon futni az ablakkilincs alatt.

Felszerelés:

Az Zebra sávrolók közvetlenül az ablakszárnyra szerelhetőek, az ablakkeretre csíptetve vagy felragasztva. A szorító bilincs 15-22mm között állítható az ablakkeret vastagságának megfelelően. A roló anyaga 100 % Polyester. A sávroló tengely átmérője Ø 18 mm. A rolót mozgató gyöngyláncos kezelő, szabadon választható, jobb vagy baloldalra

A sávrolók legfőbb jellegzetessége, hogy kettős funkcióval rendelkeznek! Már az elnevezése is utal a működésre. Két vízszintes, sávokban csíkozott textil fut egymás előtt. A sávokat a sötétítő és a fényáteresztő csíkok váltakozása adja meg. Mozgatásakor a beáramló fényt tudjuk szabályozni, egy roló szerkezettel helyettesíteni tudjuk a fényáteresztő és a sötétítő függöny funkciót.

Modern, igényes rolók több típusban, rolós függönyök széles választékban. Gardinia sávrolók, doppel, zebra illetve dupla rolók kiváló minőségben, gazdag méret és színválasztékban.

A sávos vagy dupla roló egy olyan látvány- és fényvédelem, amely észrevétlenül alkalmazkodik bármilyen stílusvilághoz, ugyanakkor textil varázsával gyönyörű megjelenést és otthonos hangulatot biztosít. A dupla roló mindig egyenesen áll, és játszik az átlátszó és átlátszatlan szövetrészekkel, amelyek külön-külön egymásra húzhatók. Semmilyen napsugár és kíváncsi tekintet nem bújhat be az ablakon az Ön jóváhagyása nélkül.

Számos különböző típusú roló bizonyítja, hogy ez a klasszikus ötvözi a modern megjelenést az innovatív technológiával.