Lapfüggöny sínek és tartozékok

Lapfüggöny sínek és tartozékok

lapfüggöny, panelfüggöny, panel sín, lapsín, alumínium sín

karnis szett

Lapfüggöny sínek és tartozékok!

Kiváló minőségű, diszkrét megjelenésű lapfüggöny sínek és tartozékok többféle méretben és színben.

PANEL FÜGGÖNYEK – KÜLÖNLEGES FÜGGÖNY DÍSZ PANELEK
Dobja fel a függönyt a finom mintákkal, amelyek nagy hatást keltenek, és a világos szobákat egy kis költészettel. A panelfüggönyök modern divatirányítók az ablakok divatos viseletében. A lapfüggöny továbbra is divatos, és jól illeszkedik a modern életmód egyszerűségéhez. A panelfüggönyök vonzó alternatívát kínálnak az ablak árnyékoláshoz, és a különböző szövet- és színválasztéknak köszönhetően lehetőséget adnak arra, hogy egyedi extrát adjunk a helyiségnek. A függönyök több pályás alumínium síneken futnak, és könnyedén követhetik a használók igényeit.

GARDINIA – ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA
A nagy, hűvös üvegfelületekhez puha szövet, könnyű és stílusos rend szükséges. Talán így kezdődött az ablakok és a textildíszítések otthonos kombinációja. A Gardinia árnyékolástechnika ezt évek óta lehetővé teszi esztétikailag szép és műszakilag tökéletes megoldásokkal, hogy a szövetek teljesíthessék élő küldetésüket.

Kezdetben az volt az ötlet, hogy az ablakokat gyönyörű anyagokkal borítsák be, egyrészt, hogy blokkolják a belátást és a túl sok napfényt, ugyanakkor egy gyönyörű design elemet alkalmazzanak a kényelmes szobákhoz. Egy ötlet, amely a sok irányzaton, életstíluson és társadalmi fejlődésen átívelő időutazás ellenére soha nem veszítette el fiatalságát, és most új korszakba vezeti a modern életet friss szellemiséggel és innovatív megoldásokkal.