Duplázósínek / U profil

Duplázósínek / U profil

u sín, duplázósín, másodsín, alumínium sín

karnis szett

Duplázósínek / U profil sínek -Ø 28mm karnisokhoz

Duplázósín / U profil – Fém függönysín, műanyag végfejekkel, tartókkal, mint kiegészítő sín a Ø 23és 28 mm átmérőjű függönyrudakhoz.

u sín, duplázósín, másodsín, alumínium sín

u sín, duplázósín, másodsín, alumínium sín

A sín önmagában is használható függönytartó sínként – plusz tartókonzol megvásárlásával.

u sín, duplázósín, másodsín, alumínium sín

u sín, duplázósín, másodsín, alumínium sín

A plusz tartókonzolok “U-sín, duplázósín mennyezeti tartókonzol” vagy “U-sín oldalfali tartókonzol” néven érhetők el a termékkínálatban.

Az U-sín / duplázó sín nem toldható!

 

GARDINIA – ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA
A nagy, hűvös üvegfelületekhez puha szövet, könnyű és stílusos rend szükséges. Talán így kezdődött az ablakok és a textildíszítések otthonos kombinációja. A Gardinia árnyékolástechnika ezt évek óta lehetővé teszi esztétikailag szép és műszakilag tökéletes megoldásokkal, hogy a szövetek teljesíthessék élő küldetésüket.

Kezdetben az volt az ötlet, hogy az ablakokat gyönyörű anyagokkal borítsák be, egyrészt, hogy blokkolják a belátást és a túl sok napfényt, ugyanakkor egy gyönyörű design elemet alkalmazzanak a kényelmes szobákhoz. Egy ötlet, amely a sok irányzaton, életstíluson és társadalmi fejlődésen átívelő időutazás ellenére soha nem veszítette el fiatalságát, és most új korszakba vezeti a modern életet friss szellemiséggel és innovatív megoldásokkal.

A függönytartók között található klasszikus gondoskodik arról, hogy a függönyök a kívánt lendülettel essenek, és ezáltal szemet gyönyörködtetővé váljanak. Még ma is a technikai részletekben rejlik a művészet, amely biztosítja a gyors és egyszerű összeszerelést. Ennek a klasszikusnak a legnagyobb erénye funkciójának modern kivitelezése, amelyet a technikai igényesség jellemez. További dizájnelemek, mint például panel függönysínek, és a sínenkénti pályák száma biztosítja a kívánt hangulatot a helyiségben.