Teleszkópos, állítható hosszúságú karnisok

Teleszkópos, állítható hosszúságú karnisok

kihúzható karnis, kihúzható karnis rúd, teleszkópos karnis

Teleszkópos kihúzható karnisok!

Ø16/19 mm kihúzható, állítható hosszúságú fém karnisok

Teleszkópos kihúzható karnisok – tartozékokkal, divatos színekben és aktuális méretekben.

kihúzható karnis, kihúzható karnis rúd, teleszkópos karnis

kihúzható karnis, kihúzható karnis rúd, teleszkópos karnis

A fém karnis szettek egysoros, kihúzható verzióban is kaphatóak.

HOGYAN KELL FELSZERELNI A KOMPLETT KARNIS SZETTEKET?

A nagy fesztávolságú függönyrudakat esztétikus konzolokkal rögzítik az ablak feletti falra. A hossztól függően a stabilitás érdekében közbenső konzolokat használnak. Ezek magas esztétikai színvonalat képviselnek, és kiegészítik a függönyrúd kialakítását. A bisztró- vagy bisztrórudat gyakran használják a konyhában és a fürdőszobában. Ezt a változatot egyszerűen az ablakkeretek közé kell feszíteni csavarok és fúrás nélkül. A függönyök közvetlenül az ablak előtt helyezkednek el, és általában csak az ablak egy részét fedik le, így az optimális magánélet és az elegendő fény egyidejűleg szabályozható.

MI AZ A FÜGGÖNYRÚD?
A függönyrudak az ablak feletti falra vannak rögzítve, és biztosítják, hogy az alsó függöny és a díszfüggöny a kívánt hullámokban hulljon le. A függönyöket vagy a rúdra húzzuk, vagy behúzó szalaggal rögzítjük. Az átlátszó alsó függöny általában a teljes ablakfelületet lefedi, és biztosítja, hogy elegendő fény jusson a helyiségbe, ugyanakkor belátás ellen is véd. A sötétítő függönyök sűrű anyagokból készülnek, és mindkét oldalon vagy csak az egyik oldalon rögzíthetők.

MILYEN SZOBÁKBAN HASZNÁLHATÓ A FÜGGÖNY?

Alapvetően a függönyök hangulatos és otthonos jelleget kölcsönöznek minden helyiségnek. A modern, purisztikus életstílus kezdetben tiltotta a nagy ablakok díszítését, mert a függöny túl hangulatossá tette. Manapság az átlátszó poliészter szövetek, a laza vászonszövetek és a finom tónusok teljesen megváltoztatták ezt a nézetet a modern életről. Emellett új, letisztult, gyönyörű, rozsdamentes acél függönyrudak is új arculatot adtak az ablakdekorációnak.

A hálószobában és a gyerekszobában csak az anyagválasztásnál ügyeljünk arra, hogy a helyiség kellően sötétíthető legyen. Itt a rolók vagy a pliszék és a sötétítő függönyök kombinációja is használható.

A pontos termékinformációk és a telepítési, felszerelési útmutatók innen tölthetők le.

https://www.gardinia.de/infothek/montagevideos

MILYEN RÚD HOSSZÚSÁG ESETÉN VAN SZÜKSÉGEM KÖZTES KONZOLRA ?
A rúd átmérőjétől függ, – 200cm-rúdhossz felett – 3 darab tartókonzol szükséges!

MIRE UTAL A HOSSZÚSÁG A KOMPLETT KARNIS SZETT RENDELÉSEKOR?
A hossz mindig a rúd hosszára vonatkozik, végfejek nélkül.

HOVA SZERELHETEM A FÜGGÖNYRUDAT?
Alapvetően a készletek falra szerelhetőek. A mennyezeti rögzítéshez speciális konzolra van szükség, és a legtöbb rúdátmérőhöz fali tartó is kapható