Kávéházi rudak

Kávéházi rudak

café rúd, kávéházi rúd, vitrázs rúd, mini karnis

karnis szett

Kávéházi vitrázsrudak, gazdag méret, szín és forma világgal.

Minőségi GARDINIA kávéházi vitrázsrudak hatalmas méret és színválasztékban. Klasszikus kávéházi vitrázsrudak és kiegészítők, többféle méretben és színben.

Különböző méretek – A café vagy kávéházi vitrázsrúd abszolút klasszikus az ablakfüggöny rögzítéséhez, és különböző méretekben kapható.

A kávéházi vitrázs rúd a klasszikus függönyrudak között. Gyorsan és egyszerűen rögzítheti a függönyöket. A kihúzható rúd különböző méretekben kapható.

A kávéházi rudak egyedileg illeszthető kihúzható fém függöny tartó rudak, amelyeket közvetlenül az ablakkeretre szerelnek fel.

A café vitrázs rudakat csavaros kampók, öntapadós kampók vagy bilincstartók segítségével lehetséges felszerelni. Válasszon a különböző színű és formájú kínálatunkból – egy személyre szabott ablakdíszhez.

A különböző hosszúságú és színű café vitrázs rudak segítségével pillanatok alatt felakaszthatja vagy újradíszítheti a függönyöket. Külön rendelhető praktikus, fúrás nélküli rögzítő rendszerrel fúrásra nincs szükség, ezért bérelt lakásokban különösen szívesen alkalmazzák.

Akár a konyhában, akár a fürdőszobában vagy akár az étkezőben, nálunk megtalálja a megfelelő függönyt és a rögzítéshez megfelelő rudat.

GARDINIA – ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA
A nagy, hűvös üvegfelületekhez puha szövet, könnyű és stílusos rend szükséges. Talán így kezdődött az ablakok és a textildíszítések otthonos kombinációja. A Gardinia árnyékolástechnika ezt évek óta lehetővé teszi esztétikailag szép és műszakilag tökéletes megoldásokkal, hogy a szövetek teljesíthessék élő küldetésüket.

Kezdetben az volt az ötlet, hogy az ablakokat gyönyörű anyagokkal borítsák be, egyrészt, hogy blokkolják a belátást és a túl sok napfényt, ugyanakkor egy gyönyörű design elemet alkalmazzanak a kényelmes szobákhoz. Egy ötlet, amely a sok irányzaton, életstíluson és társadalmi fejlődésen átívelő időutazás ellenére soha nem veszítette el fiatalságát, és most új korszakba vezeti a modern életet friss szellemiséggel és innovatív megoldásokkal.