Alumínium karnis, függönysínek

Alumínium karnis, függönysínek

Alumínium karnisok, egyedi méretre gyártva.

Egy, kettő vagy akár háromsoros kivitelben.

Rejtett rögzítéssel, mennyezeti vagy oldalfalra szereléssel. Rövid gyártási idő!

Alumínium karnisból a maximális hossz egy darabból 600cm.

Vannak toldható karnisok is, ezeket lényegesen könnyebben lehet szállítani és a helyszínen szerelni.

Kínálatunkban megtalálhatóak a sínnel egybeöntött előlapos karnisok, a nehéz függönyökhöz való típus, vagy a csupán 7mm magas extra vékony modell is.

Széles méretválasztékban és gazdag tartozék választékkal rendelkeznek. Számunkra fontos a minőség és a technikai megoldások sokrétűsége.

Diszkrét megjelenésű alumínium függönysínek a modern igényekhez és divathoz igazítva. Egyedi méretre gyártva és széria méretekben is kaphatóak! A függönysíneket elsősorban mennyezeti szereléssel ajánljuk!

Figyelem!

A Slim line karnisok mennyezetre szerelhetők és toldhatók.

Az íves és egyenes előlapos karnisok mennyezetre és oldalfalra szerelhetők. Nem toldhatók!

Az egy és dupla soros Basic aluminium karnisok mennyezetre,oldalfalra szerelhetők és toldhatók.

A duplázósínek mennyezetre és oldalfalra szerelhetők. Nem toldhatók!

A Luna aluminium karnisok mennyezetre,oldalfalra szerelhetők és toldhatók.

Nem elhanyagolható, hogy a slim line és a basic síneket toldani is lehet egymással, ami jelentősen megkönnyíti a szállítást és a helyszínen az egyszemélyes felszerelést.

GARDINIA – ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA
A nagy, hűvös üvegfelületekhez puha szövet, könnyű és stílusos rend szükséges. Talán így kezdődött az ablakok és a textildíszítések otthonos kombinációja. A Gardinia árnyékolástechnika ezt évek óta lehetővé teszi esztétikailag szép és műszakilag tökéletes megoldásokkal, hogy a szövetek teljesíthessék élő küldetésüket.

Kezdetben az volt az ötlet, hogy az ablakokat gyönyörű anyagokkal borítsák be, egyrészt, hogy blokkolják a belátást és a túl sok napfényt, ugyanakkor egy gyönyörű design elemet alkalmazzanak a kényelmes szobákhoz. Egy ötlet, amely a sok irányzaton, életstíluson és társadalmi fejlődésen átívelő időutazás ellenére soha nem veszítette el fiatalságát, és most új korszakba vezeti a modern életet friss szellemiséggel és innovatív megoldásokkal.

A függönytartók között található klasszikus gondoskodik arról, hogy a függönyök a kívánt lendülettel essenek, és ezáltal szemet gyönyörködtetővé váljanak. Még ma is a technikai részletekben rejlik a művészet, amely biztosítja a gyors és egyszerű összeszerelést. Ennek a klasszikusnak a legnagyobb erénye funkciójának modern kivitelezése, amelyet a technikai igényesség jellemez. További dizájnelemek, mint például panel függönysínek, és a sínenkénti pályák száma biztosítja a kívánt hangulatot a helyiségben.