Függöny dekor kiegészítők

Függöny dekor kiegészítők

függöny, dekor, elkötő, kikötő, sáltartó, függöny összekötő, dekormágnes, dekorcsatt

karnis szett

Dekor és egyéb funkcionális kiegészítők függönyökhöz. Gazdag választék, forma és anyag világ jellemzi aktuális választékunkat.

Hogyan használja a dekor kiegészítőket?

Mars, függöny, kikötő, elkötő, sáltartó, függöny dekor, dekorcsatt, dekormágnes, dekor elkötő, raff, függönydísz, függönycsatt

Mars, függöny, kikötő, elkötő, sáltartó, függöny dekor, dekorcsatt, dekormágnes, dekor elkötő, raff, függönydísz, függönycsatt

A Gardinia  függöny elkötők nemcsak szépek és modernek, hanem praktikusak és egyszerűen használhatók. Nem kell a kikötőt fixen a falra rögzíteni hanem tetszés szerint szabadon bárhol rögzíthető vele drapéria.

Ezáltal rendkívül egyszerű a függönyök és drapériák oldalra kötése, összefogása fúrás és csavarozás nélkül is. A függönyelkötő szerkezete rendkívül rugalmassá teszi – akár egyszerűen, akár duplán a függöny köré tekerve, akár keresztezve.

Elegáns, ötletes és praktikus kiegészítő a függönyök elkötéséhez, dekoráláshoz. A raff elkötő egyszerű, modern és eredeti designnal rendelkezik, amely a szoba látványos dísze lehet.

Dekorálja a szobát hosszú függönyökkel, és ez a függönyelkötő zsinór gondoskodik az eleganciáról és a lenyűgöző megjelenésről, amely növeli a szoba szépségét és egyediségét.Mindez az ön számára is elérhető! Varázslat a függönnyel! 🙂

Felhasználási területe:

Széles körben használják függönyökben különböző helyeken, például hálószobában, nappaliban, étkezőben, fürdőszobában, konyhában, irodában és így tovább.

A raff zsinór és dekorkiegészítő különböző módon elhelyezhető a függöny anyagától és a szövet vastagságától függően. A fantáziának nincsenek határai. Találjon ki új ötleteket, hogyan helyezheti el a dekor kiegészítőt a függönyön! A mágneses raff elkötő arany, ezüst és fehér színben kapható.

A dekor kiegészítő könnyen illeszkedik a függöny szövetekhez, hogy elegáns dekorációt biztosítson otthonának. A mágneses zsinór kialakítása megkönnyíti a függönyök összefogását, elkötését, ami nagyon kényelmes.