Rolók

Rolók

szürke roló, szürke sávroló, doppel roló, dupla roló, árnyékolás, ablak, fény ellen, belátás ellen

karnis szett

Modern, igényes rolók több típusban, rolós függönyök széles választékban. Gardinia sávrolók, mini thermo és fényáteresztő rolók, zebra illetve dupla rolók, pliszé és vászonrolók kiváló minőségben, gazdag méret és színválasztékban.  

Számos különböző típusú roló bizonyítja, hogy ez a klasszikus ötvözi a modern megjelenést az innovatív technológiával.

ROLÓ – MODERN FELÉPÍTÉSŰ KLASSZIKUS
Könnyen használható, gyorsan és biztonságosan összeszerelhető, és továbbra is kreatív életszellem. A roló egy klasszikus, időtlenül szép formátummal.

A roló vagy roletta a napvédő rendszerek klasszikusa, egyszerű letisztultságával és nyugodt és nyugodt kialakításával meggyőz. Ez a napvédő rendszer nem csak színekben és mintákban, hanem funkciójában is nagyon modern nézeteket képvisel.

A “Gardinia Mini Thermo” roló méltán tartja a nevét. Ez egyben tükröződés- és magánélet-védelem, ugyanakkor ideális hővédelmet nyújt, és könnyen és gyorsan beépíthető, kiváló minőségű Easyfix minőségben fúrás nélkül.

thermó, hőzáró, fényzáró, roló, roletta, ablak árnyékoló

thermó, hőzáró, fényzáró, roló, roletta, ablak árnyékoló

A “Gardinia Mini roló” varázslat a technikában és az optikában. Milyen jó, amikor a funkció és a design találkozik, mint magabiztos szépség az ablak előtt, és udvariasan elutasítja a nem kívánt bámészkodókat.

gardinia mini roló, roletta, belátás ellen

gardinia mini roló, roletta, belátás ellen

A sávos vagy dupla roló egy olyan látvány- és fényvédelem, amely észrevétlenül alkalmazkodik bármilyen stílusvilághoz, ugyanakkor textil varázsával gyönyörű megjelenést és otthonos hangulatot biztosít. A dupla roló mindig egyenesen áll, és játszik az átlátszó és átlátszatlan szövetrészekkel, amelyek külön-külön egymásra húzhatók. Semmilyen napsugár és kíváncsi tekintet nem bújhat be az ablakon az Ön jóváhagyása nélkül.

zebra roló, sávroló, sávos roló, dupla roló

zebra roló, sávroló, sávos roló, dupla roló